turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Típus:
mikulás-ajándékgeocaching.hu-n
Név:Ez is egy édes kis meglepetés ;)
Szélesség (lat):N 47° 31,565'
Hosszúság (lon):E 19° 3,046'
Magasság:98 m
Valószínűleg Budapest külterületén
Közeli települések:Budapest III. kerület 1.35 km Ny felé, Budapest XIII. kerület 1.39 km K felé, Rózsadomb 2.02 km DNy felé
Megye:Budapest
Bejelentő:emerzee
Dátum:2005.12.06 01:32

Sziasztok, Ti édes kis mosolygós Gyerekek!

Megint eljött a Mikulás ideje. Neki is indultam a világnak. Kapott is minden gyerek ajándékot, virgácsot, kinek, kinek érdeme szerint, de mivel nekem nagyon tetszik ez a játék, amit a szüleitekkel, barátaitokkal játszotok, ezért úgy döntöttem, hogy Nektek, még egy kis kincskeresősdit is szervezek. Az országban mindenfelé el lett rejtve mindenféle ajándék, édesség. Keressétek meg, és ha megtaláljátok, tiétek a jutalom! Ügyesek legyetek!

Mikulás.

A Margit szigeten, van egy kis állatkert. Én nagyon szeretem. Ha jövök ide pestre, mindig megetetem itt a rénszarvasokat, mert odakészítenek nekünk finom szénát. Nem is bírtam volna ki, ha nem rejtek ide is valamit. Mivel az állatokat ilyenkor csak a kerítésen kívülről lehet látni, és én nagyon szeretem a gólyákat a szép fehér, hóra emlékeztető színük miatt, ezért úgy rejtem, hogy innen láthasd őket a legjobban. Az ajándékot, a hetedik kerítésoszloppal szembeni fánál fogod meglelni! Vigyétek el az egész csomagot, vagy ha mégsem, akkor jelezzétek a poi-nál, hogy maradt még ott valami. Köszi!

mikulás-ajándék-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
csiperke 2005.12.10 11:00Fénykép:
A manók elvitték mindenestül, ne keressétek! Jó kis téli séta volt, végig a Szigeten. Így sikerült kirobbantani a fiúkat a számítógép elől! Nem is gondoltam, volna, hogy a csokiknak ennyire örülnek majd. csiperke + Ferkó, Adrián

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók