turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek

















Típus:
étteremgeocaching.hu-n
Név:Sir Lancelot
Szélesség (lat):N 47° 30,487'
Hosszúság (lon):E 19° 3,400'
Magasság:112 m
Település:Budapest VI. kerület - Terézváros
Megye:Budapest
Bejelentő:@david
Dátum:2005.09.20 16:05
frissensült körettel3000 Ft
étterem típusaétterem

Sir Lancelot étterem

Nem egy olcsó hely, de a hangulata nagyon különleges! Egy pincében van, ahol úgy érezheted magad, mintha a középkorban lennél. Kézzel szoktak enni, mint régen. Nagy és finom adagokat adnak.. Általában tele van, érdemes előre lefoglalni.

Nyitva: 12-01
Nyugati mellett

1065 Bp. Podmaniczky u. 14
info@sirlancelot.hu
-------------------------------------------------------

Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog, vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába.

Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a tűzhelyre teszi.

Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.

S hogy uraságtok evés közben se unatkozzon, korabeli zenéről is gondoskodva vagyon. Ne légy rest, hozd magaddal családod, barátod vagy egész udvartartásod, hely itt lesz néked bőven.

Asztalod a 302-44-56-os számon foglalhatod le. Jer hát, és mulass, feledve lovagi tornákat, fehérnépet, porontyokat, s bízzál apródomban, mikor kupádat emelve dőlsz hanyatt udvaromban.

Térj be hozzám máskor is egy kupa borra. S ha kedvet kaptál eme vigaszsághoz, Sir Lancelot lovagi éttermét Budapest városának Podmaniczkyről elnevezett utcájának 14. Száma alatt találod.

www.sirlancelot.hu

étterem-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

-vegetáriánus konyha
+nemdohányzó helyiség
+légkondicionálás
+fizetés kártyával

Megjegyzések:
lozi 2005.09.30 20:53
Az etterem hangulatos, a kezzel eves pedig komoly. Csak ne kerjetek semmit ami szoszos, foleg a mezzel leontott, uborkas, aprora vagott csirke volt nekem vicces... Arrol felejtkeztek csak el az etterem kitalaloi, hogy annakidejen a letezo eteleket meg lehetett fogni. De a lecsot vagy a tort krumplit is hogy gondoltak.. Persze izles kerdese.
Az etelek amugy finomak, es a sor literes keramiakorsobol igazan jol tud esni:)

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók