turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Újszegedi református templom
Újszegedi református templom

Típus:
templomgeocaching.hu-n
Név:Újszegedi református templom
Szélesség (lat):N 46° 15,037'
Hosszúság (lon):E 20° 9,569'
Magasság:70 m
Település:Szeged
Megye:Csongrád-Csanád
Bejelentő:fcsaba
Dátum:2006.11.19 08:31

Szegeden mindenki ismeri a Kálvin téri református templomot (amire úgy szokás hivatkozni, hogy a "kakasos" templom), és a Honvéd térit is. (Ez az, ami látszik a Kárász utcáról a Dugonics tér felé sétálva, este szépen kivilágítva az órájának az órákat mutató kis négyzetei (csak a mutató nincs kivilágítva, így ugyan szép, városkép jelentőségű, de semmit nem ér, mert összesen 12 pötty látszik). Ehhez kapcsódó virtuális geoláda egyébként a GCSZHT.) De vajon hányan tudják azt, hogy van egy harmadik szegedi református templom is? Fogadni mernék, hogy nem sokan! Ez az újszegedi református templom. Belülről inkább imaház "fílingje" van az embernek, kívülről viszont már "templomos" a kinézete.
Igen népszerűek a vasárnap délelőtti 9:00 órakor kezdődő istentiszteletek. Rendszeresen pótszékeket kell használni, sőt, nemrégiben helyhiány miatt egy új templom építésének a gondolata is felmerült, a tervek el is készültek, és egy makett látható az egyik gyülekezeti teremben. A téma azóta "jegelve" van.

templom-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók