turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Típus:
szállásgeocaching.hu-n
Név:Emmaus ház
Szélesség (lat):N 46° 52,416'
Hosszúság (lon):E 19° 50,062'
Magasság:101 m
Valószínűleg Nyárlőrinc külterületén
Közeli települések:Nyárlőrinc 3.56 km DK felé, Szentkirály-Alsó 5.62 km É felé, Városföld-Dózsa-lakótelep 5.86 km DNy felé
Megye:Bács-Kiskun
Bejelentő:@david
Dátum:2006.10.09 09:21
szállás típusavendégház

Az Emmaus ház a Kecskeméti Református Egyházközség hez kapcsolódik (ha jól tudom?), és nagyon sok lelkigyakorlatos hétvége, és egész hét szokott itt lenni, ahol Jézus evangéliumát hirdetik.

Alapvetően nem olyan szálláshely, ahova 1 személy mint egy szállodába bejelentkezhet, hanem inkább csoportokat fogadnak. Általában a nyári hónapok programja már jó előre kialakul.

A ház 100-120 férőhellyel rendelkezik, 4 ágyas szobákkal (emeleteságy), a folyosókon zuhanyzóval. A Földszinten található egy nagyobb terem alkalmakhoz, a pincében is van egy hasonló (általában dühöngő pingponghoz), és egy nagy ebédlő.

A hely nagyon szép helyen van, teljesen eldugott hely. Távolról ránézve a puszta közepén, de egy erdős részben, a tanyasi világ közelében. Nagyon ideális hely egy kis elmélkedésre.

A házba szinte csak amiatt is érdemes eljutni egyszer, mert nagyon jól főznek. Minden ételből kihozzák azt a jó ízt, egy kis(!) fűszerrel.

Megközelítés:
Kecskemétről Nyárlőrinc felé menve, a főútról a koordináta előtt már le kell kanyarodni jobbra, a "Nyárlőrinci szőlők" vonatmegállóhoz. Keresztülmenni a sineken, tovább, majd balra hosszan a földúton. A főúttol kb 2km, a vonatállomástól 1km. Mennek buszok is Kecskemétről.


Közeli települések: Nyárlőrinc DK felé 3.43 km, Szentkirály-Alsó É felé 5.73 km, Városföld-Dózsa lakótelep DNy felé 5.73 km (2013/02/13 set by MapAudit, O'Eye)

szállás-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése

+parkolás kertben/garázsban
-fürdőszobás szobák
+vegetáriánus konyha
-étterem az épületben
-kutya bevihető
-légkondicionálás
-termálvíz
-fedett uszoda
-szabadtéri medence
-szauna
-szolárium
-konditerem
-bowling
-tenisz
-fizetés kártyával

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók