turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Típus:
geocachinggeocaching.hu-n
Név:Ha nincs ötleted, de szeretnél egy geoládát (rejtési ötletek és adoptálható ládák)
Szélesség (lat):N 00° 0,000'
Hosszúság (lon):E 00° 0,000'
Megye:Budapest
Bejelentő:V_Gabor
Dátum:2015.11.05 17:43

Rejtési ötletek

A térkép megjelenítése teljes képernyőn (ott ajánlott böngészni).




Ezen a térképen geoláda rejtési ötleteket találsz. Az ötleteket bárki szabadon felhasználhatja egy új geoláda elkészítéséhez (egy kis köszönetnyilvánítás az ötletgazdának biztos jól esik majd). A pontokra kattintva bővebb információt találsz róluk. Ha szeretnéd valamelyiket felhasználni, nincs más dolgod, mit kidolgozni a geoláda tervet. Ne felejts el engem értesíteni, hogy levegyem a megvalósult pontot erről a térképről (így más nem fog veled párhuzamosan ugyanazon dolgozni).
Figyelem! Ezek csak ötletek más felhasználóktól. Felhasználásuk nem garancia arra, hogy a beadott ládaterv a moderáción is át fog menni. A rejtési szabályokat előtte mindenképpen tanulmányozd át!

Ha szeretnéd felhasználni az egyik ötletet, légy kedves és jelezt azt V_Gabornak! A pontra neve, vagy sorszáma alapján tudsz hivatkozni (pl. #2).

Ha új rejtési ötleted van és szeretnéd azt is ezen a térképen látni, akkor írd le röviden a rejtési ötletedet, add meg hozzá a koordinátát és egy-két linket is mellékelhetsz. Fotó esetén legjobb, ha annak is csak a linkjét küldöd el.

Szeretnél segíteni a térkép szerkesztésében, karbantartásában? Hozzáférést is V_Gabortól tudsz kérni.





Adoptálható ládák


Az adoptálható ládákat egy virtuális felhasználótól kérheted el, ha szeretnél gondos gazdája lenni az egyiknek. Az átvétel feltételeit a felhasználói oldalon találod: Adoptálható ládák (a jelenleg elérhető ládák térképen is megtekinthetőek ott).

Hosszabb ideje beteg ládák


Erről itt találsz egy táblázatot és leírást a teendőkről. Ezek között is van olyan, ami adoptálható bizonyos szabályok alapján.

-=vége=-


















geocaching-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
Mikulás 2018.01.17 15:27
Megérné átnézni/karbantartani a "listát", mivel többnél is lett azóta doboz...

Üdv.
Mikulás
becko 2016.10.09 16:26
Nem egy konkrét helyet, hanem egy tematikát szeretnék javasolni.
Ez a RÉTEK!
Volt egy ilyen témájú mozgóláda javaslatom is, de az nem ment át, tegnap a Gyadai-réten sétálva jött elő ismét a gondolat, hogy milyen sok szép erdei, és erdőszéli rét van ahol szívesen megpihenne és elgyönyörködne az ember.

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók