turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

CacheFinderhozzászólásai | válasz erre | 2014.10.21 19:37:34 (72335)
Igen. Töltsd le innen http://openmaps.eu/download?format=img&pack=exe a OmpTMs.exe fájlt. Indítsd el. A készüléken nevezd át a gmsupp.img-t. MapSource alatt külön térképként látni fogod. Töltsd fel a GPS-re. Az így keletkezett gmapsupp.img-t is nevezd át valami másra, mint az előzőt. A GPS térképek menüjében mindkét térkép legyen bekapcsolva. Nagyjából ennyi.
[előzmény: (72334) sgtzoli, 2014.10.21 18:19:02]

sgtzolihozzászólásai | válasz erre | 2014.10.21 18:19:02 (72334)
Sziasztok!
Vettem egy Garmin Dakota 10-est és fel is töltöttem rá a magyarországi túristatérképet. (Ezt másoltam a kütyü Garmin könyvtárába közvetlenül GMAPSUPP.IMG néven: http://www.turistautak.hu/file.php?dir=maps&file=turistautak-garmin-loader-gmapsupp.img)
Kérdésem a következő: a túristajelzéseket K3, S4, stb. formában jeleníti meg. Meg lehetne valahogy oldani, hogy a "3" helyett egy háromszög legyen, a "4" helyett meg négyszög, stb?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók