turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, gab_or_gabor hozzászólásai
Mielőtt kérdeznél, olvasd el ezt: gyakori kérdések és válaszok (FAQ)

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

gab_or_gaborhozzászólásai | válasz erre | 2019.02.09 21:07:42 (77379)
Sziasztok!

Trakelni, csiganyálazni alapvetően Xiaomi amazfit stratos okosórát használok, GPX eket szépen nyeli, többször túráztam már csak önmagában ezzel is. Mégis van bennem egy kis tartás, hogy egy eszközre hagyatkozok a túráim során. A telefonommal próbálkoztam, de korlátozottak a lehetőségek ,IOS-Iphone 6. A tuhu n leirtak szerint szépen beállitottam a Vectorial map lite-ot, de a gps vétel valamiért nem az igazi. 50-100 métereket is téved, álló helyzetben(mikozben más gps app pontos!, ugyan ezen a telefonon). Irtam a support team nek, hogy megvásárolnám a teljes verziót, de ha ilyen pontatlan akkor nem költök rá. A Vectorial map lite supportja nem létezik, egyenesen átirányit a Cartoraph alkalmazásra és annak supoprtjára. Ők azt javasolták, hogy használjam az Ő appjukat. Holnap tesztelem, hogy ez is pontatlan-e vagy működik rendesen. Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1, Tapasztalt valaki hasonlót?
2, Ha tényleg nem létezik már a Vectorial map, legalábbis nem supportált app, akkor lehet le kéne cserélni a tuhu IOS-re vonatkozó lerásában is. csak egy észrevétel.
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók