turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2013.12.21 22:58:34 (10517)
Hú! Ez igen jó...
Jó lenne kitenni bannerként a főlapra!
Attibati, mennyi munkád van benne?! Meg tudnád ismételni jövőre? Építsd be máris a táblázat nevébe az idei évet!
[előzmény: (10514) Attibati, 2013.12.21 20:47:10]

Attibatihozzászólásai | válasz erre | 2013.12.21 20:47:10 (10514)
Készítettem néhány statisztikát az idén feltöltött és feldolgozott trackekről. A tájegységek mp állományai a december elsejei állapotot tartalmazták, míg a trackek állományait dec 1-15 között töltöttem le.
Az Excel táblában az alábbi összesítések találhatók az egyes munkalapokon:
Összes track: A legtöbb tracket készítők listája. (A track hosszak itt és a többi táblázatban méter egységben vannak megadva) A táblázatban KJ&GM neve sárga színnel szerepel, ők ugyanis egy több éves trackgyűjteményt küldtek el Hevnek aki a feltöltést és a szétválogatást végezte. A trackek év szerinti kiválaogatásától eltekintettem :-)
Összes szerkesztés:: A trackek beszerkesztését végzők sorrendje a beszerkesztett trackek hossza szerint.
Összes új út felmérés:: Azoknak a felmérőknek a listája, akik a tuhun még nem szerepelt utat töltöttek fel a felmért utak hossza szerint rendezve. Ennek a táblázatnak az elkészítése egy kis térinformatikai újgyakorlatot igényelt, amit az Autocad Map program segítségével néhány célprogrammal oldottam meg. Beolvastam az Autocad alá az idén beszerkesztett utakat és attribútum adatként hozzájuk kapcsoltam a beszerkesztés dátumát. Szintén beolvastam az egyes trackeket amikhez a felmérés dátumát és a szerkesztő és a felmérő nevét kapcsoltam attribútum adatként. Ezután megvizsgáltam, hogy minden egyes beszerkesztett útszakasz középpontjának tíz méteres környezetében megy-e olyan track, amelynek mérési dátuma kisebb mint a beszerkesztés dátuma. Ha találtam ilyet a vizsgált útszakasz hosszát annak a felmérőnek illetve a szerkesztőnek a javára írtam, akinek neve a trackhez volt kapcsolva.
Összes új út szerkesztés:: Azoknak a szerkesztőknek a listája a beszerkesztett trackek hossza szerint akik a tuhun eddig még nem szerepelt utakat szerkesztettek be.
A gyalog felmérés és kerékpáros felmérés munkalapokon azoknak a felmérőknek a feltöltött trackhossz szerinti listája található, akik a felmérést gyalog vagy kerékpárral végezték.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók