turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Atika001hozzászólásai | válasz erre | 2013.08.22 14:11:28 (10301)
Tavaly csináltam ezt az OKT szakaszt, majd megnézem hogy track van-e róla, és ha találok akkor feltöltöm. Nem biztos hogy bírta a memóriám eddig, mert 100km+ szakaszokban, több napos túrákon csináltam. Arra viszont emlékszem, hogy a településről kiérve egyenesen sikerült egy körbekerített terület közepének nekimenni, ahol akkor nyitható kapu nem volt, egy törött, korhadt létra viszont a közel 30kg-os táskával nem tűnt túl jó alternatívának. Én balra kerültem a kerítést, aminek a túlsó oldalán egy jól kijárt földútra értem, amin visszajöttem a kerítés jobb széléig, innét valami töltésfélén mentem tovább az aszfaltosig, de helyenként elég jó csalános - szederindás volt. Aki jobbra kerülte ki a kerítést az szerintem jobban járt, bár bizonyosat csak Ő tudna mondani, ösvényt legalábbis arra is láttam, tehát biztosan kell ilyennek is lenni...
[előzmény: (10287) Hev, 2013.07.17 15:34:53]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.07.17 15:34:53 (10287)
Úrkúttól D-re az OKT-t trackelni kellene az aszfaltos útig a kék + elágazásig. Ez oda vissza alig több mint 4 km de van egy elkerített rész közben ezért kellene pontosítani!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók