turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

hegezolihozzászólásai | válasz erre | 2009.08.05 19:51:49 (7888)
Apró kiegészítés még: a túramozgalomnak 4 ága van, gyalogos-bringás-vízi teljesítés vegyesen, Berettyóújfalui rajt-céllal. Ezért (is) mértük fel újfalut.
[előzmény: (7887) hegezoli, 2009.08.05 19:50:09]

hegezolihozzászólásai | válasz erre | 2009.08.05 19:50:09 (7887)
KVTE, itt a "szomszédban" mi is hasonló helyzetben járunk. Bár nekünk még nincs mögötte projekt, már 3-4 év óta tervezgetett álmunk a Bihari Négylevelű Lóhere túramozgalom beindítása.
Ez egy igazolófüzettel, teljesítés esetén kitűzővel jutalmazott, egész évben teljesíthető túra lenne, amire év közben egy alkalommal teljesítménytúrát szerveznénk. Jelenleg (is) ez még csak terv, mivel az utak bejárása lassan, de biztosan halad: lásd Kimici és jómagam BNL bejárás névre, illetve egyéb nevekre keresztelt felméréseket.
Itt is elkellene a segítség, időtől függetlenül, akár bringás felmérés keretében (0 a szintkülönbség). Ha megvannak az utak, már van anyagi támogatónk a jelzés felfestésére, útvonalleíró igazolófüzet nyomdai munkálataira. Mindössze a felmérés halad lassan. Jó lenne a segítség itt is, közel hozzátok.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók