turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

johann g (Lud)hozzászólásai | válasz erre | 2006.09.19 10:44:26 (6948)
bekopizom a 6258 hsz-t:

Nincs befolyásunk arra, hogy a MapSource mit hova tesz. Az a változat pont nem MapSource (PC) alatti használatra készült. Használd a listában a legfelsőt. Erre proglémára vonatkozik az alább idézet mondat a letöltés-oldalról:

"A különálló rétegekből álló térkép viszont rosszabbul rajzolódik MapSource alatt, ez indokolja az összevont térkép létjogosultságát."
[előzmény: (6939) Balthasar, 2006.09.18 12:04:19]

Balthasarhozzászólásai | válasz erre | 2006.09.18 12:04:19 (6939)
Sziasztok! Elnézést, ha már korábban volt ilyen téma, nem nem tudjátok véletlenül, hogy a MapSource-ban az "utak+felületek+szintvonalak" térképen a a felületek miért takarják le a szintvonalakat? Szintvonal csak ott látszik, ahol nincs zöld. A GPS-en nem gond, mert ott ha kell, a két térképet ("utak+felületek" és a "szintvonalak") egymásra vetítem és így a szintvonal felülre kerül. Köszi!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók