turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.23 19:42:08 (64652)
Kedves szem, egyszerűen fölösleges és a rendszeren átvezethetetlen a találmányod. Ha nem így van cáfolj meg de én ezen nem fogok senkivel vitatkozni.
A turistautak.hu története óta létezik a burkolatok között a fú és a föld és a rossz aszfalt teljesen feleslegesnek tartom azt az erőlködést, hogy ezután füves, földes, és tönkrement aszfalt legyen a neve.
Abban a térségben ahol én a gyakorlatban rajzolok és azokon a túramozgalmi útvonalakon amelyeket ismerek, figyelemmel kísérem a változásaikat és a mások által is alkalmazott burkolat típusok között azt találtam nagy többségben amit Zsigabá a kérésemre épített a rendszerébe. Amennyiben az általad nevesített rendszert alkalmaznánk az egész ország tele lenne hibával és ez a LEKTOR használhatóságát teljesen tönkretenné amit természetesen senki nem akarhat, és még gondolatban sem támogathat.
A te rendszered egyértelműen kerékpáros szemmel látja az utakat ez nem baj, de ne erőltesd másokra és főleg ne akard mások sok éves munkáját tönkretenni!

Ahhoz pedig úgy gondolom semmi közöd, hogy kivel és mit beszélek meg a Lektor ügyében, nem kötelező használnod!
[előzmény: (64642) Szem, 2013.09.23 13:33:57]

Szemhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.23 13:33:57 (64642)
Most már látom, hogy miért nincs értelme itt semmiféle alapos munkát elvégezni, azt megvitatni és kiválasztani a legtöbb embernek megfelelő megoldást! Ugyanis teljesen mindegy, hogy mi a végeredmény, a dolgok teljesen önkényesen alakulnak.
Aki nem tudná miről van szó: majd egy éve elkezdtem az útburkolatokat rendbe szedni és végül az ellentétes álláspontokat is sikerül közös nevezőre hozni a kétszintű listával. Készült hozzá részletes magyarázat, fényképes anyag stb. stb. Igyekeztem mindenki véleményét maximálisan figyelembe venni, amely a visszajelzések alapján többé kevésbé sikerült is. Volt egyeztetés és még valami szavazás is (amikor láttam talán 14/6 volt az igenek javára). Végül mindezek után közzétettem a végleges lista rövid

és teljes változatát is.
http://www.szerako.hu/_tuhu/utburkolat2.pdf

Kedves hev!
Mindezek után Te privátban megbeszéled a Lektor kijavítást egy teljesen más, a Te szájad íze szerinti önkényes és hiányos listára! De ez még nem elég, hisz a másik hozzászólásodban pedig közlöd, hogy Te ezentúl törlöd pl. a tönkrement aszfalt paramétert!
Szerintem erre mondják, hogy: no comment!

Amúgy tényleg gratulálok, mert elérted a célt, ezentúl szépen igyekszem csöndben maradni, és csak rajzolgatok, kijavítom a saját és mások hülyeségeit a térképen, és a jobbító szándékot meg hagyom, mert minek...
[előzmény: (64555) Hev, 2013.09.20 14:33:36]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.20 14:33:36 (64555)
Javasolnám azoknak akik burkolat paramétereket is kitöltenek, hogy a 'tönkrement aszfalt' megnevezést ne használják ugyanis a hivatalos burkolat listában is szerepel a 'rossz aszfalt' mint burkolat és ez - szerintem ugyanazt jelenti. Én javítom ha a LEKTOR kijelzi valahol.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók