turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Szemhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.23 13:33:57 (64642)
Most már látom, hogy miért nincs értelme itt semmiféle alapos munkát elvégezni, azt megvitatni és kiválasztani a legtöbb embernek megfelelő megoldást! Ugyanis teljesen mindegy, hogy mi a végeredmény, a dolgok teljesen önkényesen alakulnak.
Aki nem tudná miről van szó: majd egy éve elkezdtem az útburkolatokat rendbe szedni és végül az ellentétes álláspontokat is sikerül közös nevezőre hozni a kétszintű listával. Készült hozzá részletes magyarázat, fényképes anyag stb. stb. Igyekeztem mindenki véleményét maximálisan figyelembe venni, amely a visszajelzések alapján többé kevésbé sikerült is. Volt egyeztetés és még valami szavazás is (amikor láttam talán 14/6 volt az igenek javára). Végül mindezek után közzétettem a végleges lista rövid

és teljes változatát is.
http://www.szerako.hu/_tuhu/utburkolat2.pdf

Kedves hev!
Mindezek után Te privátban megbeszéled a Lektor kijavítást egy teljesen más, a Te szájad íze szerinti önkényes és hiányos listára! De ez még nem elég, hisz a másik hozzászólásodban pedig közlöd, hogy Te ezentúl törlöd pl. a tönkrement aszfalt paramétert!
Szerintem erre mondják, hogy: no comment!

Amúgy tényleg gratulálok, mert elérted a célt, ezentúl szépen igyekszem csöndben maradni, és csak rajzolgatok, kijavítom a saját és mások hülyeségeit a térképen, és a jobbító szándékot meg hagyom, mert minek...
[előzmény: (64555) Hev, 2013.09.20 14:33:36]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.09.20 14:33:36 (64555)
Javasolnám azoknak akik burkolat paramétereket is kitöltenek, hogy a 'tönkrement aszfalt' megnevezést ne használják ugyanis a hivatalos burkolat listában is szerepel a 'rossz aszfalt' mint burkolat és ez - szerintem ugyanazt jelenti. Én javítom ha a LEKTOR kijelzi valahol.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók