turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Akebonohozzászólásai | válasz erre | 2007.06.15 07:04:30 (13901)
Én egyetértek veled.
[előzmény: (13900) Szab, 2007.06.15 04:24:20]

Szabhozzászólásai | válasz erre | 2007.06.15 04:24:20 (13900)
A felszólításnak megfelelően paramétereztem valamit a balatonban(nem merem kijelenteni, hogy teljesen, mert úgyis hiányzik valahol valami...). Az autós országutakkal nem foglalkoztam. Épp elég kimerítő volt a bicajos rész. És most úgy érzem, hogy gyakorlatilag semmit nem csináltam.
Elég sok időt használtam már a tuhut, mint mezei felhasználó. De valahogy még sosem éreztem szükségét a JarhatosagBabakocsival, JarhatosagEsoben, MennyireSzep, LakottTerulet, Zaj, Fedettseg paramétereknek. Igazán nem is tudom, hogy tudnám ezeket előcsalni a gpsből. Persze ha ennyire ez a követelmény, hát kitöltöm. Csak szerintem a felhasználók többsége jobban örülne ha inkább új utak rajzolódnának. De lehet, hogy tévedek, hisz nem végeztem ezirányú közvéleménykutatást.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók