turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hajohozzászólásai | válasz erre | 2017.06.10 18:20:39 (747)
Tehát megint ott tartunk, hogy csak a vita kedvéért vitázol, miközben rendszeresen előveszel egy-egy gumicsontot a fejlesztés igényével álcázva... Amikor valaki fejleszt azt nem támogatod, hanem szét trollkodod.

Csak ismételni tudom magam...
[előzmény: (746) alnibell, 2017.06.10 18:03:32]

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2017.06.10 18:03:32 (746)
Tegnap és ma eddig megszólalók közül hárman nem érdemelnek választ. Ők nem vitapartnerek, egyszerűen képtelenek érvelni, minduntalan átfordulnak valami egész másba.

Éppen ezért maradjunk csak a tények rögzítésénél.
1.) Minden kimenet alapja az az adatbázis hármas, amelynek elemei, döntő többségben, egy-egy feltöltött szerkesztés során jön létre. Van köztük innen-onnan átvett elem és web-es felületen bejelentett.
2.) A szerkesztéshez szükséges eszköz szükség szerinti vagy akár tervezett módosítására már évek óta nincs lehetőség és e pillanatban sem megvalósítható.
3.) Ha az alapadatokat, azaz az adatbázis elemeket létrehozó munkát bármivel is nehezítjük, akadályozzuk, minden mást is hátráltatni fogunk.
4.) Ha elvetjük az adatvesztés nélküli egyszerűsítés lehetőségét, továbbá az egységes szerkesztési gyakorlatot, akkor az indokolatlanul nagy méretű, egy-egy kivétel kedvéért rengeteg *=N/A paramétert tartalmazó állományok létrejöttével megnehezítjük az összes további művelet végrehajtását.

Ezekben talán nincs éles véleménykülönbség. Ha így van, akkor a következtetésben sem lehet lényeges különbség.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók