turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

R.Gusztyhozzászólásai | válasz erre | 2017.02.24 13:55:48 (363)
Az MGKE kitalált egy sportot / játékot, szabályt és keretet alkotott hozzá.

Nem ártana tájékozódnod: A játékot az USA-ban találták ki, a hazai keretet és a(z induló) szabályokat pedig akkor alkották meg, amikor egyesületről még szó sem volt.
[előzmény: (340) alnibell, 2017.02.24 09:08:09]

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2017.02.24 09:08:09 (340)
ad #337
Nem volt érdemi megfontolás, akkor sem, azóta sem. Nagyjából ugyanaz történt, mint tegnapelőtt a nagypolitikában. Vélhetően erőteljes bennfentes ráhatásra. A részletek? Ugyan már!

ad #338
Az MGKE kitalált egy sportot / játékot, szabályt és keretet alkotott hozzá. Bárki csatlakozhat, és a szabályok szerint részt is vehet benne a rögzített keretek között.
Ha így van, akkor a sport / játék eszközeinek valós állapota, elhelyezkedése, leírása ugyan miért lenne bárki, alapvetően érdektelen személy számára is hozzáférhető közadat?
Ha már úgy döntöttek, ahogy, akkor a letölthető térkép elemei és annak forrásadatai azok, de a geocaching-hoz tartozóak semmiképp.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók