turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

alnibellhozzászólásai | válasz erre | 2016.12.19 23:28:17 (198)
Nem várok választ ...
Egy olyan módú és tartalmú térképre alapozni egy fejlesztést, amely már több éves, ténylegesen felmért és felszerkesztett térképi elemeket nem tartalmaz, illetve az időközben végrehajtott módosításokat nem vagy hibásan jeleníti meg, nem csak nem szerencsés, sokkal inkább hibás.
Annyit csesztetitek az un. új raszterest, hogy már igazán illett volna a generált tartalmat összevetni az aktuális adatbázis tartalommal. Továbbá a megjelenítés lassúsága, akadozása szerintem éppen a térkép raszteres mivoltának a következménye. Erősen túlhaladott dolog.
[előzmény: (185) Fazék, 2016.12.19 20:19:02]

Fazékhozzászólásai | válasz erre | 2016.12.19 20:19:02 (185)
Egy újabb fejlesztés jutott célegyenesbe (aka. végső béta / RC1) gusty billentyűzetének hála. Úgy tudjátok kipróbálni, hogy egy ....caches.geo?... alakú URL-t ....cachesG.geo?... alakúra változtattok a böngésző címsorában.
Pl. így: http://www.geocaching.hu/cachesG.geo?id=5114

A koncepció nagyjából végleges, sokat gondolkodtunk már rajta. De, lszi, teszteljétek, jól megindokolt módosítási javaslatot szívesen figyelembe veszünk, a még megmaradt hibákat természetesen javítjuk. Élesítéskor majd a bal oldali oszlopból töröljük a térképhivatkozásokat, valamint a fejlécből is a 2 térkép linket.

Teszteljétek, próbálgassátok! Köszi.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók