turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Ládafiahozzászólásai | válasz erre | 2009.01.04 22:46:51 (2813)
Szia, elküldtem email-ben a GeoKék aznapi (szept 19) trekkjét.
Amúgy magpet jóvoltából a teljes GeoKék-track letölthető a 2697-es hsz.-ben található linkről...

[előzmény: (2811) tibbi, 2009.01.04 22:11:03]

tibbihozzászólásai | válasz erre | 2009.01.04 22:11:03 (2811)
Kislőd-Bányatelep és Úrkút között túráztunk ma, de csak részben az OKT vonalán, az igazi cél a közelben futó Erdei tanösvény trackelése volt. A N47 05.409 E17 38.952 pontnál egy kapu van a kerítésen, és az OKT elvileg a kerítésen belül fut, egy nagy tölgyfán jelzés is található. Ellenben utat nem láttunk, hiába vágták tarra az erdőt (vagy épp az így elburjánzott gaz miatt). A kapun is van jel, meg az egyik kerítésoszlopon is, de többet nem láttam a kerítés mellett lévő útról. Sajnos csak néhány régi track van feltöltve a turistautak.hu oldalra az OKT ezen szakaszáról, ami nem biztos, hogy a mai állapotot mutatja (bár az is lehet, hogy jól van így). Szeretném kideríteni, hogy változott-e az útvonal a tarvágás/kerítés miatt.
Az lenne a kérdésem, hogy a GeoKék láda utaztatói hol mentek ezen a szakaszon, ill. hogy a CSx által készített tracklog elérhető-e valahol.
Köszönöm!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók