turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

bumbahozzászólásai | válasz erre | 2008.09.23 15:12:39 (2297)
Pár nap kihagyás, és egy teljesen új verzió fogad. Nem semmi. :-) Egyelőre csak a túrajelentkezés biztos, de az is csak azért, mert nem kellett létszámot írnom. (Rajtam kívül előreláthatólag 3-4-5 fő jön a szűkebb baráti körből, illetve talán még soproni ládász kollégák... Most még egy olyannal is számolok, hogy esetleg aznap mennem kell egy temetésre, akkor nekem csak az este biztos.) Fontos kér(d)és! Mivel úgy néz ki, a következő napokban sem jutunk el a főváros közelébe, valaki el tudja hozni a rendelt pólókat (3 db) és kitűzőket (4 db) Kőszegre? Ha kell, az árát át tudom utalni, vagy szombat reggel a helyszínen fizetem... A túra előtt és után tudunk segíteni a logisztikában, illetve a szállásunk megvan Kőszegen. A bulival kapcsolatban viszont még mindig túl sok a kérdés. "Mindent viszünk": ez áll az ételre, italra, illetve az ezek tárolásához, fogyasztásához szükséges dolgokra? Annyira már nem lesz meleg, de pár dolognak nem árt a hűtés. Ez megoldott? "Saját" italkészletet enged hozni a kocsma? Mert akkor intézem a sört... Rendben van, hogy a jelentkezés szükséges a kalkulációhoz, de azért a "sütés-főzés-bográcsozás" alapján nem mindenki tud egyértelműen dönteni, fog-e enni. Kb. mi lesz a "menü"? Végülis saját (közös) készítés lesz, vagy készen kapjuk? Nagyjából milyen költséggel kell fejenként számolni? Egyelőre ennyi. Megpróbálom a következő két napban sűrűbben nézni az oldalt. :-)
[előzmény: (2204) Dzsozy, 2008.09.19 23:04:05]

Dzsozyhozzászólásai | válasz erre | 2008.09.19 23:04:05 (2204)
Nos Ma minden le lett beszélve, azt hiszem.
Velem községbe leszünk. Egy helyi kocsma udvarán leszünk. Azt beszéltem le, hogy mindent viszünk, de ha bármi kell azt adnak. A szállásokat mindenkinek intézi az ottani hölgy, aki a helyi turizmus vezetője. Kapunk egy 40+ embernek kényelmes terem eső esetére. A hely pontos címét kiírom jövőhéten. Akik 25-ig jelentkeznek, azoknak intézzük a szállásfoglalását és a kaja megrendelését. Az ár a jelentkezők számától függ, ezért van a 25.-ei határidő. A szállások 2, szükség esetén 3 közeli panzióba lesz. Előre meg kellene határozni, hogy kinek, hány fős szoba kellene. Arra kérek mindenkit, hogy 25.-ig adja le a jelentkezést, hogy a szállásadónk tudjon számolni. Azt is kérném, hogy jelezze mindenki hogy túrázik, vagy megy főzni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók