turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Jani70hozzászólásai | válasz erre | 2006.11.29 12:48:09 (11490)
Bocs! Elakadtam. Letöltöttem a gisrussa-t, futtattam a Demo verziót. Letöltöttem a http://turistautak.hu/file.php?file=turistautak-utak-feluletek-garmin.zip&dir=maps zip filet, átmásoltam PDA -ra, de nem kínálja fel a file-t megnyitásra. Van valami specifikus könyvtár amibe be kell másolni?
[előzmény: (11483) bregő és andorpapa, 2006.11.29 09:13:38]

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2006.11.29 09:13:38 (11483)
A KiVi által belinkelt doksiban elkezdtem összefoglalni azokat a PDA-s progikat, melyek túrázásra és geocachingre alkalmasak, és némi elméleti bevezetőt is írtam hozzá. A dokumentum azonban még nem hiánytalan, a te szempontodból legjobb program, a Russa még nincs a leírásban, ezt hamarosan (időm függvényében) pótolom. Addig is idézem magam a fórumról:

"Erre a Russa nevű szoftver képes (http://www.gisrussa.com), amiről már nagyon sokat beszéltünk itt a fórumon, ha beleolvasom a hozzászólásaimba, sokszor találkozol a progi nevével (mert sokszor válaszolok erre a kérdésre). Amúgy Sancho írt róla egy jó cikket, itt tudod elolvasni: http://www.pdamania.hu/content/5123/

A térképeket a http://turistautak.hu/garmin.php címről lehet letölteni, neked a zip változat kell, amelyben mindegyik tájegység egy-egy .img kiterjesztésű fájl formájában található, ezeket kell feltölteni a PDA egyik könyvtárába, majd a Russával megnyitni. Ha a szintvonalas térképek kellenek, akkor a http://turistautak.hu/file.php?file=turistautak-garmin.zip&dir=maps linkre kattintva azonnal letöltheted a cuccot, ha nem kellenek szintvonalak, akkor pedig a http://turistautak.hu/file.php?file=turistautak-utak-feluletek-garmin.zip&dir=maps zip fájl kell neked.
"
[előzmény: (11480) zsloti, 2006.11.29 08:18:30]

zslotihozzászólásai | válasz erre | 2006.11.29 08:18:30 (11480)
Sziasztok
Tudtok valami jó szoftvert pda-ra geocahingeléshez?
Sajna az igo nem alkalmas rá:)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók