turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

diegohozzászólásai | válasz erre | 2018.02.12 20:23:19 (76684)
A Garmin\GPX mappába pakolja a trackeket. Ott meg kell találnod mindent. Ha túl hosszú lett, lévén, hogy autóztál is, akkor ebben a mappában lehet egy Archív nevű mappa is, és oda belepakolta. Ami nem kell töröld le, és nem fog zavarni az eszközön. És nem kell reset hozzá.
[előzmény: (76683) Pongi57, 2018.02.12 19:29:15]

Pongi57hozzászólásai | válasz erre | 2018.02.12 19:29:15 (76683)
Sziasztok! Elakadtam a következő problémával. Tavaly októberben újonnan vett Garmin Oregon 700-ról van szó (PC Win7, BaseCamp 4.6.2). Az első néhány kísérletezésem és pár megtett túraútvonalamat minden gond nélkül sikerült letöltenem BaseCampba. "Eszköz/fogadás eszközről" paranccsal bal oldali "Könyvtár" ablakban megjelent a letöltés dátuma és rákattintva az alatta a lévő ablakban kböző épp a készülékben lévő track, pont, stb... Egyszer aztán figyelmetlenségből egy túra után nem zártam le a track felvételét, hazaautóztam, majd néhány nap múlva az új túrám elején, amikor el akartam indítani az új track felvételét, akkor jöttem rá a turpisságra. Ezek után leállítottam és az új túra felvételét újra kezdtem. Legalábbis azt hittem. Otthon a gps készüléken viszont az látszott, hogy egybefűzte az utolsó előtti túra, a hazaautózás és az utolsó túra track-jét. Ekkor újra lementettem az egészet, és próbáltam leszedni, de a BaseCampban mindig csak az ennél korábbi még hibamentes track látszik.

Tegnap felvettem egy újabb tracket is, az a gps készülékben már külön látszik tegnapi dátummal, de leszedni a PC-re BaseCampba továbbra sem tudom. A készülékben ott vannak dátum szerint a trackek a "Rögzítés" mappában. Arra gondoltam, hogy rezetálom az egészet a "gyári visszaállítás"-sal, mert semmi komolyabb dolog nem veszne kárba, de ugyanakkor mielőtt ezt megteszem megkérdezem tőletek, hátha van valami ötlet arra, hogy mégis kinyerjem az utolsó túráim trackjét.

És persze az is lehet, hogy ennek a le nem zárt vagy rosszul lezárt track-nek nincs semmi köze a problémához. Hisz végső soron nem kell a készüléknek tudnia, hogy én csak a túra részét akartam felvenni és az autózást nem. Előre is köszi a segítséget.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók