turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Lipták Rolandhozzászólásai | válasz erre | 2016.12.01 21:44:36 (75774)
Nem hiszem el, hogy itt nem tudtok tisztességgel szólni valakihez!

A mondat szerkezete implikálja, hogy bezzeg van, ahol igen. Esetleg, ha a moralizálás mellé ajánlanál neki néhány ilyen bezzeg helyet, az segítene.

Nyilván ennyiből nem lehet tudni mi a hiba oka, de cikizésetek helyett egy emberi szó talán jobban esne neki kétségbeesésében. Hiszen ezért írt! Ezek után nyilván a legodaadóbb játékostársunk lesz broks2, de ha nem is, miért kell lecikizni mert eltévedt?

Egy technikai fórumon elvárható ( és kb. mindenhol máshol is elvárt ) minimum, hogy ha valaki segítséget kér, akkor legalább a problémáját tudja megfogalmazni. Mondjuk legkevesebb 4-5 összetett mondatban. Merthogy a válaszadók tök ingyen segítenek, és a "bajom van, oldjátok meg" jellegű elővezetések nem kétségbeesést sugallnak, hanem tiszteletlenséget.
[előzmény: (75770) hadidoki, 2016.12.01 18:22:23]

hadidokihozzászólásai | válasz erre | 2016.12.01 18:22:23 (75770)
Nem hiszem el, hogy itt nem tudtok tisztességgel szólni valakihez! Nyilván ennyiből nem lehet tudni mi a hiba oka, de cikizésetek helyett egy emberi szó talán jobban esne neki kétségbeesésében. Hiszen ezért írt! Ezek után nyilván a legodaadóbb játékostársunk lesz broks2, de ha nem is, miért kell lecikizni mert eltévedt?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók