turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

nippurhozzászólásai | válasz erre | 2016.08.04 08:18:32 (75359)
Még annyi, hogy néhány napja megjelent a legújabb 4.5 software, de azzal ugyanígy fennáll a problémám. Szóval valahogy vissza kellene tenni a 4.2-t.
[előzmény: (75358) nippur, 2016.08.04 08:15:55]

nippurhozzászólásai | válasz erre | 2016.08.04 08:15:55 (75358)
Sziasztok!
Garmin GPSMAP64S készülékemet kb. fél éve lefrissítettem az akkori legújabb 4.3 softwerre, valamint ugyanekkor frissítettem mind az Openmaps mind a Tuhu térképeit. Azóta a készülék nem tud normálisan tervezni, és a Basecamp-pel előre megszerkesztett nyomvonalakat össze-vissza zagyválja, sőt lefagy tőle a készülék. Annyit tudok csinálni, hogy légvonalban terveztetek vele, majd tevékenység módosítás túrára, és akkor jó lesz a terv. Ezzel kapcsolatban is van gond, mert pl. túra közben ebből a tervből vagy térképből nem léphetek ki, mert ha újraterveztetek akkor vissza akar vinni a kiinduló pontra.
Átnyálaztam az összes beállításomat (azokat is kitörölte valahogy), de nem akar megjavulni az eddig nagyon jól működő gépem. Miután az ötletekből kifogytam, gondoltam visszateszem az előző még jól működő software-t, de nem tudom milyen programmal tudom ezt megtenni, a Basecamp és Mapsource-vel nem tudtam.
Tud valaki segíteni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók