turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

diegohozzászólásai | válasz erre | 2015.06.02 21:25:52 (73758)
GPS-en Útvonaltervezéshez válaszd az útvonalterv. menüt, új létrehozása, első pont kiválaszt: térképen mutat, koordináta, cím, stb. Majd használ, és így egymás után a többi pont. Ha készen vagy egy vissza nyíl és új útvonal néven ott lesz. Ha szerkesztésre kattintasz, akkor a nevét is megváltoztathatod,stb.

Ha gépen jobban kezeled a dolgokat, akkor javaslom a base camp nevű szoftvert. Ez átveszi a már mapsource alá telepített térképeket. Valamint, amiért én használni szoktam, hogy az itt megtervezett útvonalat rá tudod küldeni a kütyüre és ott ugyan azt látod, mint amit megterveztél.
[előzmény: (73757) Laca 9999, 2015.06.02 17:57:22]

Laca 9999hozzászólásai | válasz erre | 2015.06.02 17:57:22 (73757)
Üdv Mindenkinek!

Nagy gondban vagyok, mert vettem egy Garmin Dakota 10-et, és úgy látszik, meghaladja a képességeimet az útvonaltervezés :)
Konkrétan Cserkút és környékén (Jakab-hegy, Pálos kolostor, stb.) szeretnénk kirándulni, és nem bírok erre tervezni útvonalat. Az autós gps logikámmal, ami belevésődött az agyamba, nem megy.
Amit eddig műveltem: feltelepítettem a MapSource 6.16.3-t, ahol azonnal elakadtam, mivel helységnevet nem tartalmaz a térkép. Nagy erőkkel megtaláltam a Cserkútnak vélt helyet. De a MapSource kezelése is számomra logikátlan. Át tudom tölteni a térképet a gps-re.
Szóval ha valaki tudna linket adni, ahol szájbarágósan elmagyarázzák a tervezést, nagyon megköszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók