turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

kolmadhozzászólásai | válasz erre | 2014.12.12 17:07:09 (72630)
Próbáld meg átküldeni magadnak email-en a gpx/kmz fájlt. Nyisd meg a telefonodon az emailt és a csatolmánynál elvileg felajánlja "Open in GPS Kit" opciót.
[előzmény: (72629) hunaviator, 2014.12.09 15:14:57]

hunaviatorhozzászólásai | válasz erre | 2014.12.09 15:14:57 (72629)
Szervusztok,

Android-ról váltottam iOS-re és szeretném a segítségetek kérni:
- amint itt a fórumban is javasolt, letöltöttem a GPS Kit nevű alkalmazást. Ebben gyönyörűen fel is tudtam vinni a turistautak.hu térképét, ami így ugyan egy fizetős pótlása a csak Android-on működő oruxmaps-nek, de legalább működik
- arra viszont nem tudtam egyelőre rájönni, hogyan tudom geocaching-re használni ezt az app-ot. Korábban az Android-on a Maverick-et használtam GPS-ként. viszont ha az iPhone böngészőjében megnyitom a geocaching-hu-t és próbálok letölteni egy koordinátát bármilyen formátumban, nos ez nem működik. Ugyanakkor a GPS Kit app-ban sem látom, hogyan lehetne importálni bármilyen geocaching koordinátát.

Tisztában vagyok vele, hogy az IOS teljesen más mint az Android, gondolom ezért, hogy valamit rosszul csinálok. Vagy a GPS Kit esetleg nem is alkalmas geocaching-re? Ha ez van kérem javasoljatok helyette valamit. Ha rákeresek, akkor a groundspeak jön fel, mint opció, de kíváncsi vagyok a közösség véleményére.
köszönet


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók