turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Trackmanhozzászólásai | válasz erre | 2011.10.19 19:13:34 (59600)
nem tudok bevinni neki címet. Nem enged csak Magyarországra beírni címet. Miért?
Mert az omp-s országonkénti térkép nem keresős, csak a naviguide-od. Ha keresést is akarsz használni az omp-s térképeken, akkor az ún. layeres térképek töltsd le, használd. Abban van keresés funkcionalitás is.
[előzmény: (59597) szamosszamoca, 2011.10.19 11:26:36]

szamosszamocahozzászólásai | válasz erre | 2011.10.19 11:26:36 (59597)
Lehet, hogy nagy marhaságot kérdezek, de én még sose használtam másra a kütyüt (Garmin eTrex Legend), mint kincskeresésre, ill Bp-en rendesen tervezett és vitt célba a NaviGuide Magyarország térképe, amit adtak annak idején mellé. Most szerettem volna megúszni egy gps vételt, gondoltam az Openmaps-ról letöltöm az Ausztria térképet, sikerült is, a számítógépen szépen megjelenik Bécs minden utca neve, de amikor áttöltöm a kütyüre, ott nem tudok bevinni neki címet. Nem enged csak Magyarországra beírni címet. Miért? Alapban van ugye egy nem részletes Európa térkép a készüléken, aminek segítségével eljutottunk pl. a Krakkói geoládához, igaz, akkor koordinátákkal volt megadva a cél.Tehát a lényeg: Bécsben tervezzen utca szinten, lehetetlent szeretnék a kütyütől vagy van rá megoldás? (Egy alkalomról lenne szó, ezért nem szeretnék venni másik készüléket)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók