turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

qtatomhozzászólásai | válasz erre | 2008.10.23 13:52:47 (34935)
Itt kerestétek?
[előzmény: (34928) NitiZoli, 2008.10.23 11:10:14]

NitiZolihozzászólásai | válasz erre | 2008.10.23 11:10:14 (34928)
Szia!

Nekünk is most lett Russa, és nekünk is elveszik 20 m után a távolságot jelző mező. Mi ezen nem is nagyon estünk kétségbe, mert ha már ilyen közel vagyunk a ládához, akkor szerintem semmi szükség rá.
Ugyebár alul a térkép bal sarkában (nem a műszerfalon) jelzi, hogy pl 5 méterig nagyítottunk, ott van egy vonal is, ami a valóságban 5 m. Ennek alapján azért ilyen nagyításnál ki lehet következtetni, hogy közted és a ládaikon között hány m van még. Remélem, hogy ez is segít valamelyest...

De én is kérdeznék egyet. Nekünk csak légvonalban hajlandó tervezni a Russa, ami nem annyira nagy segítség, ha a távolságra lennénk kíváncsiak. R.Guszty tanácsolta, hogy az "automatikusan az utakat követve" mellett át kell állítani a járművet gyalogosra. De nekünk ott nincs alternatíva, csak autós/motoros mód. Ez miért lehet? Enélkül soha nem is fog úton tervezni? Köszi előre is, és bocs az esetlegesen buta kérdésért.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók