Kezdőlap

A Turistautak.hu wikiből
A lap korábbi változatát látod, amilyen Kolesár (vitalap | szerkesztései) 2009. február 1., 09:49-kor történt szerkesztése után volt.

Ez a turistautak.hu wiki oldala.

Szerkesztési jogosultsághoz be kell jelentkezni. A bejelentkezés közös a geocaching.hu / turistautak.hu / műemlékem.hu felhasználónevekkel, tehát ottani felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni (lásd a lap tetején levő "bejelentkezés" hivatkozást). Az első bejelentkezéskor létrejön a felhasználónév ebben a rendszerben, utána már automatikusan bejelentkezik a munkamenet (session) vagy a letárolt bejelentkezés (cookie) alapján is. Fájlfeltöltés is működik már, lásd a Speciális:Feltöltés oldalt.

Aktuális

2008. november 8-9. hétvégén Gyenesdiáson ünnepeljük a turistautak.hu ötödik születésnapját. Az esemény egyben fejlesztői tanácskozás is, a megtárgyalandó kérdések oldala szerkeszthető, kiegészíthető. Külön oldalakon szervezzük a találkozóra való eljutást és a szállást.

Leírások

Ez a wiki-oldal elsősorban azért jött létre, hogy közösen tudjuk megszerkeszteni és közzétenni a turistautak.hu-val kapcsolatos dokumentációt, háttéranyagokat, gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat. Ezeket az anyagokat foglalja össze a Leírások oldal.

Térképekkel, GPS-re alkalmas kütyükkel kapcsolatos hasznos weboldalak.