„Kezdőlap” változatai közötti eltérés

A Turistautak.hu wikiből
a (Aktuális: múltidő)
a (Aktuális: á)
2. sor: 2. sor:
  
 
== Aktuális ==
 
== Aktuális ==
2009. aprilis 4-5.  hétvégén volt a Zalai-dombságban szervezett trackelés '''[[Zalaszentgrót | zalaszentgróti]]''' bázissal.
+
2009. április 4-5.  hétvégén volt a Zalai-dombságban szervezett trackelés '''[[Zalaszentgrót | zalaszentgróti]]''' bázissal.
  
 
== Archív ==
 
== Archív ==

A lap 2009. május 19., 18:05-kori változata

Ez a turistautak.hu wiki oldala.

Tartalomjegyzék

Aktuális

2009. április 4-5. hétvégén volt a Zalai-dombságban szervezett trackelés zalaszentgróti bázissal.

Archív

2008. november 8-9. hétvégén Gyenesdiáson ünnepeljük a turistautak.hu ötödik születésnapját. Az esemény egyben fejlesztői tanácskozás is, a megtárgyalandó kérdések oldala szerkeszthető, kiegészíthető. Külön oldalakon szervezzük a találkozóra való eljutást és a szállást.

Leírások

A turistautak.hu-val kapcsolatos dokumentációt, háttéranyagokat, gyakran ismételt kérdéseket foglalja össze a Leírások oldal.

Az oldalról

Elsősorban azért jött létre, hogy közösen tudjuk megszerkeszteni és közzétenni a turistautak.hu-val kapcsolatos dokumentációt, háttéranyagokat, gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokat.

Szerkesztési jogosultsághoz be kell jelentkezni. A bejelentkezés közös a geocaching.hu / turistautak.hu / műemlékem.hu felhasználónevekkel, tehát ottani felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni (lásd a lap tetején levő "bejelentkezés" hivatkozást). Az első bejelentkezéskor létrejön a felhasználónév ebben a rendszerben, utána már automatikusan bejelentkezik a munkamenet (session) vagy a letárolt bejelentkezés (cookie) alapján is. Fájlfeltöltés is működik már, lásd a Speciális:Feltöltés oldalt.