turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, zsorzs hozzászólásai
Mielőtt kérdeznél, olvass: faq

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

zsorzshozzászólásai | válasz erre | 2003.11.13 06:19:28 (304)
Nem tartom magam nagy szakinak, abból indulok ki, hogy a sugárzó-antenna kb. 30 cm távolságig ér valamit, tehát a vevő-antennát távolabb kell elhelyezni, illetve adott irányból árnyékolni kell. Na ez utóbbira még nem találtam meg a legpraktikusabb megoldást:)
[előzmény: (302) piret, 2003.11.12 23:22:04]

zsorzshozzászólásai | válasz erre | 2003.11.12 20:50:40 (301)
Mivel egy e-Trex Legend műszerrel alakítottam ki személyes kapcsolatot, erről tudok nyilatkozni. Pontosabban a külső antennáról. Nem olcsó, ellenben használható.
Gépkocsi használat: csatlakozás a szivargyújtóba, sugárzó-antenna telefontartóra akasztva, vevő-antenna a résnyire letekert hátsó ablakon kidugva, tetőn mágnessel rögzítve. Telepítési idő: 1 perc.
Gyalogos alkalmazás: kiszerelés a gk-ból 1 perc, majd telepítés a hátizsákra(ba) 2 perc. A hátizsákba teszem a 12 V-os riasztó akkumulátort (58 dkg, kb. 1.000 Ft), csatlakoztatom a szivargyújtó aljzatba (autós boltban kapható, 400-500 Ft), vevő-antennát kidugom a víztartály vezetéke számára kialakított nyíláson, sugárzó-antennát a zsák vállpántján rögzítem, szintén a vízcső számára kiképzett tartóra.
Üzemidő: kb. 24-30 óra. Méréseim szerint az antenna áramfelvétele 35-36 mAh. Fényképes illusztráció kérésre emilben megy!
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók