turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, gabortel hozzászólásai
Online és letölthető térképek, Windows, Android és iPhone alkalmazások

új hozzászólás | témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

gabortelhozzászólásai | válasz erre | 2017.07.11 10:06:55 (818)
A turistautak.hu-ról Garminra letölthető térképek közül a garmin-mapsource-setup.exe vagy a turistautak-garmin.zip a Mapsource-ban még működni látszanak, azonban készülékre vagy pendrive-ra küldve a Send to Device funkcióval hibát okoznak: "The map set is approximately 92.2 MB, but only 1865.6 MB is available in the destination..."

Kis keresgélés után kiderült, hogy ennek a hibának az oka, hogy a turistautak.tdb file inkonzisztens adatokat tartalmaz. Ezt igazolja, hogy a gmaptool programmal legyártott új tdb file-al a térkép már feltöltődik a gps-re. Hosszú távon persze nem ez a megoldás, meg kell javítani az eredeti file-okat.

Mindezt alátámasztja, hogy a telepítőben a file-ok dátuma nem egységes, hanem 2017.07.06-tól 2017.05.18-ig visszamenőleg többféle dátum is előfordul, míg régebben ezek egységesen tükrözték a térkép készítésésnek idejét. Elképzelhetőnek tartom, hogy valamilyen térképgenerálási hiba következtében egyes img file-ok és a tdb file egy jó ideje nem is frissül.

Jó lenne, ha valaki, akinek van rálátása a térkép generálásának folyamatára, orvosolná ezt a hibát. Köszönjük!

gabortelhozzászólásai | válasz erre | 2017.05.27 05:42:07 (677)
Reggel 5:25-kor sikerült letölteni az összes ládát Groundspeak .gpx formátumban timeout és bad gateway hibák nélkül. Türelem és többszöri próbálkozás különböző időpontokban!
[előzmény: (671) gabortel, 2017.05.26 12:52:59]

gabortelhozzászólásai | válasz erre | 2017.05.26 12:52:59 (671)
Groundspeak .gpx letöltés multiládákkal, egyéb pontokkal logokkal -> Következetesen "504 Gateway Time-out". Meg tudom erősíteni az előttem szólókat. Évekig így használtam és működött. Nálam nem változott semmi. Meg kellene növelni azt az idő és/vagy méretkorlátot!
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók