turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, Marosi Gyula hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

Marosi Gyulahozzászólásai | válasz erre | 2012.04.26 10:43:45 (4785)
Szervusztok!
Értem... Ha az említett meglévő, naprakészebb, kiegészített listák összerendezgetése egyszer előkerül feladatként, akkor abban szívesen megpróbálok segíteni - ezzel a kapacitáshiányon és a "Borsodnádasd-Lemezgyár" nevű (nem létező) település helyén is segítve. Köszönöm a válaszaitokat!
[előzmény: (4784) Old Eye, 2012.04.26 08:20:10]

Marosi Gyulahozzászólásai | válasz erre | 2012.04.26 02:42:28 (4782)
Kedves Szerkesztők!
Amikor a web-es felületen bárki felölt egy POI-t (http://turistautak.hu/poi.php?action=add), akkor a beírt koordináták alapján felkínáltatik számára egy lista, amiből kiválasztható, hogy melyik településen (és ebből adódóan: melyik megyében) van az az adott pont. Ebben a listában például a járdánházi POI-knál is elöl szerepel a "Borsodnádasd-Lemezgyár" nevű "település", amit először nem értettem, hiszen a lemezgyár távolabb van. Aztán interpolálgatással megnéztem, hogy konkrétan hol (milyen koordinátán) szerepel jelenleg ez a felajánlott fiktív település, és kiderült, hogy totál máshol mint ahol a nevezett lemezgyár a valóságban van (azaz jószerivel már csak volt). Ezt jelöltem egy track-adatlapon is (http://turistautak.hu/tracks.php?id=30444) mert a jelen állapot biztosan nem korrekt, de nem tudjuk hogy mi legyen vele: törlés vagy áthelyezés? (Én az utóbbira szavazok.) És vajon ki tud ebben a (na, vajon ezt hogyan kell helyesen írni?) felajánlotttelepülés-adatbázisban módosítást tenni?
Apró megjegyzés: az adatlapon (a jelölés ellenére) ez még nincsen feldolgozva.
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók