turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
az összes téma hozzászólásai egyben, rutoldo hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 1 db hozzászólás

rutoldohozzászólásai | térképszerkesztés | válasz erre | 2010.08.01 12:21:36 (41344)
Kedves Térképszerkesztők!

A hétvégi túrához frissíteni szerettem szerettem volna a Garmin típusú készülékem memória kártyáján a turista utak térképet, amit kb. 1 - 1.5 hónapja frissítettem utoljára - teljes verziós, szintvonalas, IMG file-s változat - ezért tegnap újra letöltöttem a file-t, és úgy ahogy írtátok és szoktam is csinálni, átmásoltam a kártya Garmin nevű könyvtárába és átneveztem GMAPSUPP.IMG néven, de a GPS sajnos nem látta a térképet. Sok újabb sikertelen letöltés és próbálkozás után próbálkozás után letöltöttem a szintvonalak nélküli változatot és ez viszont működött. Ennek megfelelően valószínűleg a teljes, szintvonalas változat most fenn lévő file-jában lehet valami probléma, így kérdezném, hogy nem tudnátok-e segíteni egy minél frissebb, de még működő szintvonalas változattal?
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók