turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.06.29 21:34:45 (10258)
Ha el lehet menni a kerítés mellett akkor el lehet menni. Ezt hívják úgy, hogy csapás, majd ösvény lesz belőle. Az RP-DDK nem kerékpárút ha gondolod traclekd fel gyalogosan rendesen és majd megrajzoljuk. A kerítés helye is fontos.
[előzmény: (10257) pockok, 2013.06.29 21:13:35]

pockokhozzászólásai | válasz erre | 2013.06.29 21:13:35 (10257)
Üdv!
Van egy elvi problémám:
Ma bicikliztem egy szekérúton, aminek – néhány hónapja még gyakorlatban is létező – nyomvonalát elkerítették. Magánterület. Kikerülni elég nehézkes, biciklivel nem is sikerült. Gyalogosan el lehet ugyan menni a kerítés mellett, de jó esély van rá, hogy ezt a környék tulajdonosai nem fogják jó szemmel nézni, mivel a terület, ami kiskertes jellegű, így is tele van kapukkal és sorompókkal lezárt utcákkal, illetve különféle fenyegető/tiltó táblákkal.
Normál esetben simán beírnám a felmérésbe, hogy megszüntetendő szakasz, az elv szerint, hogy az legyen a térképen, mint a valóságban.
DE:
Ezen az úton megy/menne a RB-DDKT. Gondolom, hogy ezt nem lehet csak úgy megszakítani, de önhatalmúlag áthelyezni sem (a terület másik oldala erdő, ott – kicsit beljebb - biztosan lehetne valami csapást találni).

Mi ilyenkor a teendő?

Erről a környékről van szó van szó (már nem csak tábla, hanem kerítés is): http://turistautak.hu/poi.php?id=151705

Kép (az északi oldal felől):
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók