turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2006.03.02 10:35:39 (3304)
Igen, megválaszoltad a kérdést. Az Ozi használja a .map-ot, ami raszteres, a Garmin cuccai pedig a .mps-t, ami vektoros találmány. A kettőnek semmi köze egymáshoz, így nem is csoda, hogy az Ozi nem komálja a .mps-t.

Az ogf2-re a Google lehet a barátod, van pár infó a konvertálásával kapcsolatban (bocs, most nincs időm végigolvasni őket).
[előzmény: (3303) chrisss, 2006.03.02 10:12:27]

chrissshozzászólásai | válasz erre | 2006.03.02 10:12:27 (3303)
Sziasztok!

Volna néhány kérdésem térképekkel, filkiterjesztésekkel kapcsolatban, remélem tudtok segíteni.

Az OziExplorer nevü programot nem a Gramin-okhoz készítették? A problémám a következő:
letöltöttem innen a térképeket amik *.mps kiterjesztésűek ami a Garminkhoz való tudtommal, viszont az OziExpl. nem ismeri fel! Az Ozi csak *.map fileokat hajlandó megnyitni (a hozzá tartozó jpg-vel). Az egyik pixeles volna a másik vektors? Meg is válaszoltam magnak a kérdést?:))))

A másik kérdésem, hogy valaki hallott már olyan kiterjesztésről, hogy *.ogf2 (elvileg ez is térkép), ha igen mivel lehetne ezt megnyitni gépen? (esetleg valami plugin Ozihoz?)

A harmadik kérdésem, hogy létezik egy OziExplorer 3D típusú program, ahogy néztem a demo-t *.3d1 térképeket hajlandó, megnyiti létezik ilyen Magyarországra is? Tehát ha utólag visszaakarnám rajzolni a túrámat (*.map-ből+waypontok) akkor, hogy csináljam meg vele? Honnan szedjek hozzá "domborzatot"? Tehát, hogyan is müködik ez a dolog?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók