turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

emberahozzászólásai | válasz erre | 2006.02.20 18:53:55 (3117)
Hello!


Köszönet Bregő és Andorpapa valamint Trackman-nek az infokért, most este kűzdök vele egyet, aztán ha nem megy még mindig, holnap újabb segítségért kiáltok. Még eléggé az elején vagyok ennek az egészen, kicsit bal....nak érzem magam. Mégegyszer kösz![előzmény: (3115) bregő és andorpapa, 2006.02.20 15:27:34]

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2006.02.20 15:27:34 (3115)
Mondjuk ha az itteni térképeket akarod használni (turistautak.hu), akkor még .rus-ba sem kell konvertálnod, általában én is a sima .img-t használom, ezzel is elboldogul a GisRussa, ráadásul nem érzem lassúnak sem (pedig a proci le van szabályozva 100 MHz-re). A .rus formátumon akkor érdemes elgondolkodni, ha a szintvonalakat is alá akarod tenni. Ahhoz viszont tényleg a "hivatalos" kiadásra van szükség a MapEditből, mivel azzal lehet .rus-ba menteni.

Ezzel pont mostanában játszadoztam egy kicsit (köszönet Sancho útmutatásának), és igazán jól néz ki szintvonalasan az egész Russában is.
[előzmény: (3110) embera, 2006.02.20 11:20:45]

emberahozzászólásai | válasz erre | 2006.02.20 11:20:45 (3110)
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni: most próbálgatom a gisrussát, de a térkép konvertálás nem megy.(Mecsek térképet szeretnék első körben felpakolni alá) Fut a mapedit progi és letöltöttem a cGPS mepper-t is. De itt megakadtam. Amikor a mapeditben megnyitom a már mp kit. térképet és file-export-garmin img/cgpsmapper pontban gondolom el kellene másként menteni, hiba üzenet jön: there are no vector data to export. Amikor a cgpsmappert elindítom, kvázi semmi sem történik csak felugrik egy ablak, hogy a progi miket tud, meg ilyenek. Hogyan tovább, tud valaki segíteni?

Előre is kösz.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók