turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2006.02.20 15:27:34 (3115)
Mondjuk ha az itteni térképeket akarod használni (turistautak.hu), akkor még .rus-ba sem kell konvertálnod, általában én is a sima .img-t használom, ezzel is elboldogul a GisRussa, ráadásul nem érzem lassúnak sem (pedig a proci le van szabályozva 100 MHz-re). A .rus formátumon akkor érdemes elgondolkodni, ha a szintvonalakat is alá akarod tenni. Ahhoz viszont tényleg a "hivatalos" kiadásra van szükség a MapEditből, mivel azzal lehet .rus-ba menteni.

Ezzel pont mostanában játszadoztam egy kicsit (köszönet Sancho útmutatásának), és igazán jól néz ki szintvonalasan az egész Russában is.
[előzmény: (3110) embera, 2006.02.20 11:20:45]

emberahozzászólásai | válasz erre | 2006.02.20 11:20:45 (3110)
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni: most próbálgatom a gisrussát, de a térkép konvertálás nem megy.(Mecsek térképet szeretnék első körben felpakolni alá) Fut a mapedit progi és letöltöttem a cGPS mepper-t is. De itt megakadtam. Amikor a mapeditben megnyitom a már mp kit. térképet és file-export-garmin img/cgpsmapper pontban gondolom el kellene másként menteni, hiba üzenet jön: there are no vector data to export. Amikor a cgpsmappert elindítom, kvázi semmi sem történik csak felugrik egy ablak, hogy a progi miket tud, meg ilyenek. Hogyan tovább, tud valaki segíteni?

Előre is kösz.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók