turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

tsinomhozzászólásai | válasz erre | 2014.03.03 13:21:26 (66835)
Nézzük meg konkrétan ezeket a helyeket és ha kell korrigálom a saját nyilvántartásomat.
[előzmény: (66824) pockok, 2014.03.02 20:00:34]

pockokhozzászólásai | válasz erre | 2014.03.02 20:00:34 (66824)
Én ma Kőszegen voltam, ugyanilyen céllal. A város keleti részén itt is mindenhol csak a fehér alapok vannak meg. Igaz, minden fontos helyen van lila oszlop (rúd), irányjelző táblákkal, melyek mutatják a jó irányt. Továbbá ezen a szakaszon a Vm+ fonódik az OKT-vel, ami végig jól jelölt, így tulajdonképpen nincs probléma.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Tsinomtól tudom, hogy minden szakasz minősége és helyzete az ott éppen toborzott jelzésfestő csapattól függ(ött). Kőszegen pl. a város másik felén végig jól felfestett ugyanez az út.
Az elmúlt hetekben olyan helye(ke)t is találtam, hogy a hivatalos út jól járható, a Tsinomtól kapott zarándok trackek nagy része is arra megy, a terepen mégsem ott van felfestve a jelzés, hanem egy párhuzamos úton. Valószínűleg a jelzésfestőknek akkor és ott az volt szimpatikusabb.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy minden olyan helyre ki kell menni, ami gyanússá válik.
Arra is gondoltam már, hogy egy közösen hozzáférhető helyen gyűjteni kellene az ilyen trackelésre javasolt helyeket (pl. Track=0 utak, tétova zarándok nyomvonalak, zavarosan rajzolt környékek, stb).
[előzmény: (66823) Vacsape, 2014.03.02 12:09:48]

Vacsapehozzászólásai | válasz erre | 2014.03.02 12:09:48 (66823)
Mária úttal kapcsolatban. Tegnap voltam Lőrincitől keletre -a szeszfőzdéig- a Mária út egy szakaszán. Csak a fehér alapok vannak kifestve, jelzések nincsenek rajta. Persze ez is több mint a semmi, de elkészültként van jelölve térképünkön. Bevallom én addig nem fogok a Mátra jelzéseihez nyúlni, amíg fel nem mérem -vagy más fel nem méri- terepen.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók