turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

karathlhozzászólásai | válasz erre | 2014.01.26 18:39:34 (66249)
Két éve Diósjenőről a Csóványos felé vezető úton én javítottam a Px-et. Nekem is dilemmát okozott a PI# jel alkalmazása,mert egyértelmű volt a jel átfestése. Miután a Tuhu-n is és a kartográfia térképén is addig PI volt, ezért értelmezésem szerint megszünt, s szerintem ezért jogos a PI# jel, amit én is feleslegesnek tartok.
[előzmény: (66236) sct, 2014.01.25 21:02:21]

scthozzászólásai | válasz erre | 2014.01.25 21:02:21 (66236)
Sziasztok
Egy ismerősöm a Kárpát egyesülettől kérte, hogy a TUHU térképen a Királyrétről Nagy Hideg-hegyre vezető síúton a "PI" túristajelzést cseréljük le a "PX"-re. Én ma végigbringáztam, és tényleg csak a Px létezik. Elmondásuk szerint a meghirdetett túráikon ez nagyon zavaró.
A Diósjenőről Csóványos felé tartó úton pedig "PX PI#" szerepel, ahol ha jól tudom a "#" a megszűnt jelzésre utal. Az egyesület szerint a régi jelzés már sehol sem lelhető fel.
Átjavíthatom ezeket "PX"-re?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók