turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kiss_Karolyhozzászólásai | válasz erre | 2014.01.01 18:52:28 (65937)
Hát ez baromi jó!! A Z+ egy részét elzárta villanypásztorral...?! Most rajzolom, amikor felderengett, hogy nemcsak a kerítés tényét jelezted, hanem azt is, hogy kerülni kell miatta.
[előzmény: (65931) diego, 2014.01.01 17:39:28]

diegohozzászólásai | válasz erre | 2014.01.01 17:39:28 (65931)
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan tudnám jelezni térképszerkesztők felé, ha egy területet bekerítettek villanypásztorral? Tracket nem csináltam róla körbe, de a pontok a sarkokról és ahol keresztezi a jelzett utat, azok megvannak.
Így néz ki térképen a terület: http://kepfeltoltes.hu/140101/villanyp_sztor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az alsó pontnál látható út már nem esik a bekerített területre, ott el lehet menni. Azért lenne fontos, mert az a "jó ember" nem tett nyitható kaput rá, így mindenképp kerülni kell vagy marad a jól bevált szigetelt nyelű erővágó :-)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók