turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Trackmanhozzászólásai | válasz erre | 2013.02.16 02:18:13 (60450)
raszteres térkép ... működjön megbízhatóan az útvonal tervezés

Közben elkezdtem összedrótozni a régóta létező (de a "tuhun" csak a T3D által használt) útvonaltervezőt a raszteres omp térképpel. Még félig sincs kész: útvonalat létrehozni lehet, törölni lehet. Nem lehet módosítani (nem működik a középső ikon). Nincs még bedrótozva a tervezési beállítások, az itiner, stb (nem triviális: útvonalat befejezni duplaklikkel lehet).
[előzmény: (60265) Hev, 2013.02.13 17:16:33]

Hevhozzászólásai | válasz erre | 2013.02.13 17:16:33 (60265)
Az MGKE vezetősége felé javasolnám, vizsgálják meg milyen anyagi feltétele lenne annak, hogy a turistautak.hu hagyományos raszteres térképe lehetőleg folyamatosan frissüljön és működjön megbízhatóan az útvonal tervezés és itiner lekérés funkció.
Ezek - voltak- a turistautak.hu talán legfontosabb online szolgáltatásai és az utvonaltervezésekből látszik, hogy erre volt és van igény. Jelenleg érdemi tervezésre nem alkalmas.
Egy ilyen felügyelet nyilván nem várható el ingyen és nyilvánvaló, hogy csak egy ember képes ezt ellátni, szóval ha van pénz a turistautak.hu rendszerre akkor erre illene belőle költeni.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók