turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

papa71hozzászólásai | válasz erre | 2008.09.19 10:33:05 (22673)
Az Ozi alá kalibrált képet meg tudod nyitni MapEdittel. A Mapeditben tudod szerkeszteni a meglévő tuhu térképet, vagy akár újat is tudsz rajzolni. Az így elkészített új mp-fájlt a cgpsmaper-rel tudod img-vé fordítani. Ha nincsen kedved a cgpsmapper free verziójával küzdeni akkor a http://mapcenter2.cgpsmapper.com/ címen rendelkezésedre áll egy online fordító, ami telepíthető garmin csomagot csinál az általad rajzolt térképből. Ami korlátozó tényező lehet, hogy az így keletkezett produktum nyilvános lesz.
[előzmény: (22666) wadember, 2008.09.18 18:26:00]

wademberhozzászólásai | válasz erre | 2008.09.18 18:26:00 (22666)
Sziasztok kérdésem az lenne hogy milyen szoftverrel lehetne szerkeszteni a garmin-ra használható .img kiterjesztésű térképet. Az lenne a feladat hogy képeket kellene ráilleszteni konkrétan barlangfelülnézeti térképét kellene rávarázsolni hogy az egyel felszín alatti pontok a felszínen vajon hová esnek. A térkép kezdőpontjának koordinátái megvannak de a térkép csak egy méretarányos jpg kép.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók