turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2007.03.29 04:08:17 (11450)
Gyurci, Urbalazs!

A Team munkába az innen letöltött MapEdit beszerzésével, és az adott tájegység mp-file-jának letöltésével lehet beszálni. Az első szabadon megtehető, az mp letöltéshez Kolesár adhat jogot, ha majd erre jár. Egyelőre csak 1-2 tájegyslghez.

Azután berajzoltok egy röbidebb saját tracket, feltöltitek egyelőre trackfeltöltő űrlapra, hogy valaki átnézhesse. Ha minden rendben, akkor valaki fel is tölti az éles anyagok közé. Ha sikerül 3-4 hibátlan munkát produkálni, akkor kaphattok feltöltési jogot is, és lehet önállóan is rajzolni.
[előzmény: (11446) urbalazs, 2007.03.28 20:09:15]

urbalazshozzászólásai | válasz erre | 2007.03.28 20:09:15 (11446)
Életem első GPS-ezését tegnap követtem el Budafokon, és sajnálattal tapasztaltam, hogy azon a részen (7-es út és a Duna között) egyetlen utca sincs berajzolva.
Ma egész nap a térképrajzolási leírást olvasgattam, és a Mapedit-tel játszottam. Szerintem képes vagyok arra, hogy berajzoljam ide a hiányzó sok-sok utcát szépen lassan.

Mi a teendő? Kihez kell fordulnom? Hogy kapom meg az .mp fájlt?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók