turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

kectamhozzászólásai | válasz erre | 2019.04.23 18:53:44 (77479)
Telepítsd a régi megbízható MapSource programot, azzal menni fog:

http://turistautak.hu/download/MapSource_6137.exe
[előzmény: (77477) bolyak, 2019.04.23 15:52:00]

bolyakhozzászólásai | válasz erre | 2019.04.23 15:52:00 (77477)
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Valamit úgy tűnik, hogy elcsesztem térképtelepítés közben az Oregonon. Eredetileg rajta volt Magyarország OSM térkép turistaútvonalakkal (OSM Generic Routable néven ID 2000, már nem emlékszem, hogy mikor és honnan telepítettem) meg egy OSM Albánia, most szerettem volna telepíteni egy összekombinált OSM Routable térképet amint az egész útvonal rajta lett volna Toszkánáig. Mivel csempénként választottam ki ennek is OSM Generic Routable lett a neve és az ID-je2000...ezért telepítettem a JaVaWa GTM-kát és a Magyarországnak megváltoztattam a nevét meg az ID-jét...utána arra is rájöttem, hogy az új térkép nem fér rá a gps-re, úgyhogy letöröltem az Albániát, meg egy csomó régi tracket és útvonalpontot. Utána simán fölment az új térkép, csak egy kissé furcsa volt, hogy miért olyan gyorsan. Kiderült, hogy csak részlegesen települt föl nagyjából az elnagyolt főútvonalak látszódtak csak miközben a BaseCamp-en ott volt rendesen részletesen. Viszont a Base Camp a telepítés után egy kis idővel kiírta, hogy: Hiba, a következő elemek nem vihetők át: 1. Útvonalpontok 2. Útvonalak A GPS nem támogatja az elemeket vagy frissíteni kell a BaseCamp programot.
A BaseCamp-re se és az Oregonra se találtam frissítést. Ezen a ponton föladtam az egészet, mert nem volt több időm vele szórakozni, elmentem Toszkánába úgy, hogy a Google térképpel tájékozódtam a telefonomon (hála az ingyen roomingnak), de most azzal szembesültem, hogy a Magyarország is csak részlegesen van fönn és holnap mennék ládázni.
Lehetséges, hogy amikor töröltem egy csomó mindent a GPS-ről, letöröltem valami olyan file-t ami kellene ahhoz, hogy a térkép átmenjen rendesen? Ugyan erről a helyről már sokszor kértem le OSM térképeket, ha jól emlékszem már csempénként is, és sosem volt problémám.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók