turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Janóhozzászólásai | válasz erre | 2016.11.11 16:30:40 (75723)
Milyen térképen, és milyen tervezési beállítással terveztetted ?
Én a turistautak.hu-val (6.13.7 Mapsource) kipróbáltam, teljesen jól tervez a Turul Tb. vá. között, az alábbi linken láthatod:

https://goo.gl/photos/Bcp1PCS9N1LWHbRL6
[előzmény: (75711) vaszacomp, 2016.11.08 23:58:27]

vaszacomphozzászólásai | válasz erre | 2016.11.08 23:58:27 (75711)
Garmin GPSmap 60CSx-emet majd egy évtizede használom a legnagyobb megelégedéssel. Éveken át semmi probléma nem volt sem vele, sem az innen feltöltött térképekkel. Az utóbbi két-három évben - talán mióta a BaseCamp kijött, gyakran nem működik jól az útvonaltervezés, sem a Garminomon, sem a PC GPSMAP programján: néha két szomszédos útkereszteződés között is óriási kerülőket (vargabetűket) iktat be mindkettő, ahelyett, hogy közvetlenül összekötné őket. Pl. a tatabányai turul és a vasútállomás között 6.8 km-es kanyart (nem tud átmenni a műút alatt). Emiatt mostanában már nem is tudom tervezésre használni, csat track-rögzítésre. Ugyanazon a térképen a BaseCamp símán létrehozza az útvonalat. Mi lehet az ok? A PC-n a Mapsource 13.7 verziót használom, Windows7 alatt. A Garminra nincs szoftver-frissítés. Egy kedves túratársam azt mondta, hogy ti talán tudtok segíteni valamilyen szoftver-patch-csel. Állítólag egyik barátja kapott valamelyik szakértőtöktől segítséget.
Üdvözlettel Vaszacomp


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók