turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

tau 0470hozzászólásai | válasz erre | 2014.05.05 21:38:06 (71233)
Hasonló esetben - amennyiben mutatkozott még gyenge jel - az ablakhoz illesztettem a készüléket, s ha ez nem vezetett eredményre, ám kellett a track, mentem a kocsi végébe - a peronablak, az ajtók üvegezése általában beengedi a jelet.
Ugyanakkor belátom, a peronon utazás kétséget kizáróan nem biztosítja teljes mértékben a hálófülkében alvás élményét, ezért (ha nem féltjük őrizetlenül hagyni) elegendő lehet a külső antennát elhelyezni a számunkra optimális térben - természetesen a hálókocsikalauz egyetértését élvezve az antennakábel kihúzásához :-) .
[előzmény: (71230) Ákibard, 2014.05.05 16:22:11]

Ákibardhozzászólásai | válasz erre | 2014.05.05 16:22:11 (71230)
Külső gps antennában tud-e valaki segíteni?
Etrex Legend HCx-hez van-e valami megoldás, amivel egy zárt vasúti kocsiban is biztosítható a vétel? Sokadjára utazok olyan hálókocsin, ahol ha a bukó ablakot megnyitom akár 3-4 mm-re máris jön a jel, de ha bezárom, vége mindennek. Akárhova teszem is a készüléket, a maximum eredmény az, hogy darabosan van vétel 1-2 km-ig, utána semmi....

1-2 kütyüt már találtam, de az 20 ezres nagyságrend volt, ennél jóval olcsóbb megoldás kellene, ha van. Lévén nem mindennapos használatra kellene, max havi 1-1 alkalom.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók