turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

jekaeffhozzászólásai | válasz erre | 2013.12.24 12:39:04 (70262)
Nem baj, ha fent van a legújabb, néha jól jön.
Sokkal gyorsabban nyitja meg például a több tízezer pontból álló GPX nyomvonalakat.

A régiből a 6.13.7 az ajánlott, innen töltheted le: http://turistautak.hu/download/MapSource_6137.exe

Ha már fenn van a legújabb Mapsource, ezt a régit ne is telepítsd "rendesen": indítsd el a telepítést, de amikor megjelenik a "Köszönti Önt a Mapsource webes frissítés!", ne folytasd tovább a telepítést de ne is zárd be a telepítőt! Nyiss egy Windows Intézőt és írd be a címsorába: %TEMP% majd nyomj egy Entert. Megnyílik a felhasználód Temp könyvtára, abban kell megkeresned a legfrissebb alkönyvtárat. Valami ilyesmi lesz a neve, hogy "WZSE0.TMP" (az eleje nem biztos, hogy ugyanez). Nyisd meg és a benne lévő Disk1.cab fájlt is nyisd meg valamilyen kicsomagoló programmal (WinRAR, 7Zip). Az ebben lévő legnagyobb fájlt (MapSource.C4B7AACE_84EA_4B37_B8C6_78B8A322B8E1) másold ki egy neked tetsző helyre, pl. az új MapSource könyvtárában hozz látre egy alkönyvtárat neki "Old" néven és másold bele. Nevezd át Mapsource.exe-re és csinálj neki egy parancsikont az Asztalon pl "Mapsource OLD" néven.

Ennyi. :o)
[előzmény: (70261) Bl4st3r & Amy, 2013.12.24 11:36:42]

Bl4st3r & Amyhozzászólásai | válasz erre | 2013.12.24 11:36:42 (70261)
Húha valamibe jól belenyúltam... valamiért meguntam a friss mapsource borzalmas tetű rajzolását, és úgy gondoltam vissza kéne rakni a régebbi verziót. Hát nem sikerült, azóta sehogyse életre keltenem. Hogy tudok visszafelé frissíteni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók