turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

sawkukhozzászólásai | válasz erre | 2012.07.12 07:51:35 (63760)
Ha tudsz esetleg jó minőségű közeli képet készíteni az áramkör mindkét oldaláról, talán ki tudnám bogozni. Tippelni nem akarok, ha az egy biztosíték, oka volt, hogy kiégett.
[előzmény: (63758) Yoss, 2012.07.11 23:27:09]

Yosshozzászólásai | válasz erre | 2012.07.11 23:27:09 (63758)
Hátha valaki..
Nos a Myo RXP lámpám már jó ideje leállt. Most elszántam magam, hogy megnézem, mi a baja. Nos, arra jutottam, hogy a akkutartóban a pozitív pólusál van egy előtét ellenállásnak látszó objektum, (esetleg olvadó ellenállás) de nincs rajta színkód. Vajszínű, az egyik oldalán CRU2A, a másikon CQ2AF1 (vagy COAF1) felirat. Elég kicsi, csak nagyítóval olvasható. Nos, ez szakadtnak tűnik, nem tudtam rajta ellenállást mérni. Végülis annak nem sok értelme lenne, hogy előtét ellenállás legyen, mivel változtatható a lámpa teljesítménye, tehát az ellenállásoknak belül illene lennie. Viszont nem tudom mi ez, így nem is tudom kicserélni. Persze áthidalhatnám és akkor vagy működne (de meddig?) vagy egyből kiégne benne valami. Jó esetben a homlokomon.
Esetleg valakinek ötlete?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók