turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

sawkukhozzászólásai | válasz erre | 2010.04.23 10:20:56 (48530)
Én is kézből vettem a Coloradót, de mivel Magyarországon volt véve adták vele a magyar használati utasítást amelynek az első oldala egyben a garancialevél (már le volt járva a garancia), egy gyári CD-t az angol kézikönyvvel Mapsource/POI Loader-el, karabineres tartót, bringás tartót és egy MiniUSB kábelt.

Ha a könyv nincs meg, akkor nem bizonyítható a magyarországi vásárlás, még ha így is volt. Ha csupán a készüléket adják, akkor levonódik az értékéből a karabineres tartó (nagyon hasznos), bringás/autós tartó (nem kötelező tartozék, de jól fog), a kábel és a CD könnyen pótolható. Jól volna még egy, a készülék eredetét igazoló papír.
[előzmény: (48524) K.Noémi, 2010.04.23 09:33:06]

K.Noémihozzászólásai | válasz erre | 2010.04.23 09:33:06 (48524)
Ha veszek használtan egy colorado 300-ast, hogy lehet megtudni, hogy magyarországon lett-e vásárolva, ha az eladó sem tudja? (vagy nem akarja elmomdani) Ő is úgy kapta.
Pappír nuku
Doboz nuku.
Elvileg mit kellene még kapnom a gép mellé? Kábelt? Telepítő CD-ket?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók