turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Schnitthozzászólásai | válasz erre | 2008.10.16 08:33:57 (34673)
A lementett trackek utólagos összefűzését a mapszósz is meg tudja csinálni, de szerintem a mapedit is képes ilyenre.
Még régen olvastam a TUHU oldalán, hogy milyen programokkal dolgozzák fel a srácok/lányok a beküldött trackeket. Sajnos már nem emlékszem a nevére, de ha szétnézel ott, biztos meglesz.
[előzmény: (34672) kovaripeti, 2008.10.16 08:20:06]

kovaripetihozzászólásai | válasz erre | 2008.10.16 08:20:06 (34672)
Sziasztok.Szoktam nyomvonalat rögzíteni, be szoktam rakni Google Earth-ba, szeretem végignézni, hogy merre is voltam. De ezek 1-1 órás utak, amik egyben lettek felvéve. Na most azt szeretném, ha megyek Olaszországba, akkor egybe lássam, hogy merre is jártam a 4 nap alatt. Mert ha az első nap veszem a nyomvonalat, este lekapcsolom a gépet, akkor azt le kell mentenem a kártyára, és holnap egy újat kell kezdenem. Így a 4 nap, akár lehet 50 track is.A Google Earth-ba meg csak mindig egyet tudok betölteni, mert ha berakom a másikat, az előzőt nem mutatja.Ha megjövök azt szeretném, ha berakom az egészet egyben , és egyben!!! lássam az egész utat. Az IGO-n én nem találok olyat, hogy folytassa a már elkezdett track-et, vagy egy olyan program kellene, ami összefűzi a lementett GPX fájlokat, és akkor úgy betölteni?
Nem tudom, hogy az számít-e, én a Google Earth 4.3.7284.3916 (beta) verziót használom.
Segítséget előre is köszönöm.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók